DemirSoft Yazılım, Evrak Kayıt Takip Sistemi, Veresiye Muhasebe Prog
             

 

 

Program İade Prosedürleri

 
 

Satın aldığım ürünü iade etmek istiyorum. Ne yapmalıyım ?

demirsoft.com.tr’den satın aldığınız her hangi bir ürünü demo incelemesini yaparak satın aldığınız için; mevzuat gereği iadesi mümkün değildir. Yazılım bilgisayarlar üzerine kurulduğu için kurulumun kaldırılması ile ilgili bir doğrulama yapılamadığından iade edilemez. Aynı sebepten dolayı verilen lisans değiştirilemez. Lisanslar farklı bir kullanıcıya devredilemez. Bu konu ile ilgili haklar yazılım kurulması sırasında lisanslama ile ilgili olarak ekrana gelmektedir. Kullanıcı lisanslamayı kabul ettiğinde bu şartları kabul etmiş sayılır.

Cayma hakkı nedir?

6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği gereğince, alıcıların mal satışına ilişkin işlemlerde teslimat tarihinden itibaren, hizmet satışına ilişkin işlemlerde satın almanın yapıldığı tarihten itibaren 14 gün içinde cayma haklarını kullanarak sebep göstermeden ve herhangi bir cezai şart ödemeden satın aldıkları ürünleri iade etme hakları vardır.

Cayma hakkının geçerli olmadığı ürünler nelerdir?

Mevzuat uyarınca Alıcı aşağıdaki hallerde cayma ve iade hakkını kullanamaz:

Alıcının, 14 gün içinde mağazaya iade talebinde bulunduğu halde iadesi mümkün olmayan durumlar aşağıdaki gibidir:

Mevzuat uyarınca Alıcı aşağıdaki hallerde cayma ve iade hakkını kullanamaz:

    1- Alıcının isteğiyle kişiye özel olarak üretilen yazılım ürünleri, üzerinde değişiklik veya ilave yapılarak kişiye özel hale getirilen ürünler,

    2- Kopyalanması mümkün olan ürünlerin paketinin açılması (Yazılım Programları, CD, DVD vb.)

    3- Elektronik ortamda anında (uzaktan) ifa edilen yazılım hizmetleri veya tüketiciye anında teslim edilen gayri maddi mallar,

    4- Yazılım programları ve bilgisayar sarf malzemeleri, cayma hakkı ve ürün iadesi dışındadır.

 

Ürünü satın alan Çözüm Ortağına veya Bayi ise ödeme yapılmaz.

Tüm bu ve/veya farklı problemleriniz ile ilgili olarak konu başlığına ŞİKAYET yazdığınız bir e-maili bilgidemirsoft.com.tr’ye atmanız yeterli. Müşteri temsilcilerimiz sorunun çözümü için sizinle en kısa zamanda kontak kuracaklardır.

İptal ve Uyuşmazlıklar

Tarafımıza yapılacak küfür veya hakaret içeren söylemleri barındıran mesajların destek sistemimiz veya e-mail aracılığı ile tarafımıza gönderilmesi, sosyal medya ve benzeri platformlarda "çözülmeyen" sorunlarınızla ilgili firmamıza e-mail ile ŞİKAYET kaydı oluşturmadan marka değerini düşürecek derecede yapılacak yorumlarda ilgili müşterinin tüm hizmetlerinin veya kısmi hizmetlerinin durdurulması veya askıya alınması hakkı saklı tutulur.

Tarafımıza ait herhangi bir hizmetin dağıtılması, dağıtımına aracılık edilmesi veya bu dağıtımlara erişerek hak sahibi olunmayan hizmetin kullanılması veya barındırılması durumlarının tarafımızca tespiti durumunda ilgili müşterinin tüm hizmetlerini durdurma veya askıya alma hakkı saklıdır, yaşatılan maddi mağduriyet giderilmesi durumunda hizmetleri tekrar erişime açılacaktır.

 

 

 

 

 

  Bu sitenin tüm hakları saklı olup, gösterilen marka, logo ve slogan tescillidir. © 2006 - 2024 DemirSoft

 

                                                      

 

 

 

 

 

Web sitemiz DemirSoft Yazilim Web Tasarim Sunucularinda barinmaktadir.