DemirSoft Yazılım, Evrak Kayıt Takip Sistemi, Veresiye Muhasebe Prog
             

 

 

Gizlilik ve Güvenlik

 
 

Kredi Kartı Güvenliği
DemirSoft, 24 saat sizlere kesintisiz hizmet verebilmek için en son teknoloji kullanılarak yapılandırılmıştır.
Kredi kartı bilgileriniz sitemiz tarafından tutulmamakta direk olarak sistem sizi “GARANTİ ORTAK ÖDEME NOKTASINA” yönlendirmektedir. Kredi kartı bilgileriniz garanti bankası güvenliği altındadır.

Güvenli Ortak Ödeme Sayfası nedir?
Güvenli Ortak Ödeme Sayfası, Garanti Bankası güvenli ortamında barındırılan, bakımı ve güvenliği Garanti Bankası tarafından sağlanan, ortak kullanım için tasarlanmış ödeme sayfasıdır.

Kişisel Bilgilerinizin Güvenliği
DemirSoft, verdiğiniz tüm bilgiler kesinlikle gizli tutulacaktır. Kişisel bilgileriniz konusunda ne kadar hassas olduğunuzun bilincindeyiz. Bu bilgiler hiçbir şekilde satılmayacak ya da paylaşılmayacaktır. T.C. kanunları ve uluslararası kanunlar çerçevesinde korunmaktadır. DemirSoft, kullanıcılardan derlediği kişisel ve hassas bilgileri kullanıcı onayı olmaksızın hiçbir isim altında, hiçbir nedenle ve hiçbir muhatap nezdinde açıklamamayı, söz konusu bilgileri üçüncü şahıslarla paylaşmamayı ve hiçbir surette kötüye kullanmamayı taahhüt ve garanti eder.

Veri Paylaşımı
DemirSoft, yukarıda sözü edilen kişisel içerikli bilgiler dışındaki genel kullanıcı bilgilerini, verdiği hizmetleri daha verimli kılmak, müşteri memnuniyetini en yüksek seviyede tutabilmek amacıyla analiz ederek yorumlamak, ayrıca bu bilgileri DemirSoft tarafından değerlendirilerek ürün güncellemeleri, indirim duyuruları gibi amaçlar için kullanabilir.

 

 

 

 

 

  Bu sitenin tüm hakları saklı olup, gösterilen marka, logo ve slogan tescillidir. © 2006 - 2024 DemirSoft

 

                                                      

 

 

 

 

 

Web sitemiz DemirSoft Yazilim Web Tasarim Sunucularinda barinmaktadir.